Over Laura

En het verhaal achter Illustraties door LAURA

Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.

Mijn naam is Laura, geboren te Hoogvliet in 1989, inmiddels woon ik al meer dan 20 jaar in Poortugaal en hebben wij in 2019 een mooie dochter in ons midden mogen verwelkomen. In 2022 is daar een tweede mooie meid bij gekomen💗 Naast illustratrice ben ik ook yogadocente en geef ik 3x in de week yogales.

In 2010 ben ik afgestudeerd op het Grafisch Lyceum Rotterdam waarna ik 4 jaar in de grafische sector heb gewerkt. Dat bleek, na een aantal keer van baan veranderd te zijn, toch écht niet bij mij te passen. De druk, het ‘gehaast’ en het streven naar alles net wat ‘beter, groter, meer, sneller’ dan de concurrent -waar het toch vaak om draait in die wereld- gingen me tegenstaan. Ik ben gestopt met werken waarna ik me eerst eens meer op mijzelf ben gaan focussen (het welbekende ‘soulsearching’😉).  Destijds ben ik ook begonnen met yoga. Dit deed mij zo ontzettend goed. Ik leefde steeds weer wat meer op, nadat zo’n beetje alle energie eruit was… Het creatieve in mij moest er blijkbaar tóch uit; ik ben gaan schilderen, gaan tekenen, bezig gegaan met aquarel en in een korte tijd ben ik met zoveel interessante mensen in contact gekomen waardoor er onwijs leuke samenwerkingen ontstonden. Er bleek interesse te zijn in mijn werk en van het 1 kwam het ander; in 2015 heb ik mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Allereerst als yogadocente (dit bleek mijn pad te zijn!🙌🏻), later is daar een tweede bedrijf bijgekomen; Illustraties door LAURA. Et voila, here we are; Een aardig portfolio met leuke samenwerkingen, een toffe site, allemaal vrolijke feelgood en gepersonaliseerde producten, voor ieder wat wils en; iedereen blij.😄💗

Met onwijs veel passie en plezier maak ik samen met jou een 100% uniek en handgemaakt cadeau. Hoe, wat, waar dat in z’n werk gaat kun je hier lezen.
Mijn meest recente werk kun je bekijken op mijn social media; Facebook en Instagram.
Aarzel niet om contact met me op te nemen wanneer je geïnteresseerd bent in 1 van de leuke cadeautjes! 
 
Ik hoop tot gauw!
Liefs-laura-werkwijze-illustraties-door-laura

Volg Illustraties door Laura op social media

Raak geïnspireerd en blijf op de hoogte van leuke ontwikkelingen!

@illustratiesdoorlaura

handgemaakt-gepersonaliseerd-illustraties-door-laura

100% handgemaakt

Met veel liefde en aandacht

uniek-ontwerp-naar-wens-gemaakt-illustratiesdoorlaura

Uniek ontwerp

Speciaal naar wens gemaakt

uniek-cadeau-illustratiesdoorlaura

Leuk om cadeau te geven

Origineel, uniek en persoonlijk

Logo_Illustraties_door_Laura

Vrolijke ‘feelgood’-illustraties!
Voor iedereen een persoonlijk cadeau!

Contact

Wil je mij volgen?