Laura's werkwijze

Verjaardag? Jubileum? Bruiloft? Beterschap? Bedankt? Zomaar...?

Voor iedere gelegenheid is wel een leuk cadeau te verzinnen. Aan jou de keuze voor wie, wat en hoe! Zodra je die keuze gemaakt hebt kunnen we aan de slag.
gepersonaliseerde-mok-werkwijze
Voor een gepersonaliseerde mok heb ik van je nodig;
Een naam/namen, zoveel mogelijk woorden/zinnen/uitspraken/herinneringen. Alles waarvan jij denkt dat leuk is om te vermelden op mok is welkom! Hoe meer, hoe leuker! Ik kan je een lijst met vragen toesturen ter inspiratie. Die lijst is 1 op 1 in te vullen of helpt je om je gedachtentrein op gang te laten komen.
 
We wisselen uiteraard nog wat mails uit; er zijn in totaal 3 correctie-rondes. 
Eenmaal akkoord bedruk ik het ontwerp zelf op de mok, en wanneer helemaal afgerond kun je de mok ophalen of ik stuur ‘m naar je op.
 
Het ontwikkelen van een mok van eerste mail tot ophalen/verzenden kost gemiddeld een week of 3. 
Een mok met portret is ook mogelijk. Hiervoor heb ik naast de naam/namen en allerlei leuke woorden ook 1, het liefst meerdere foto’s nodig. Een mok met portret heeft een meerprijs van €5,-
 
werkwijze-persoonlijk-ikje-wijtje
Voor een ik-je/wij-tje maak je eerst de keuze of je ‘m digitaal wilt of met de hand geschreven en getekend op aquarel papier. Het digitale bestand stuur ik per mail naar je toe waarna je het zelf kunt laten drukken op wat je maar wilt! Een ik-je/wij-tje op aquarelpapier heeft een mooie lijst nodig die je vooraf kunt afgeven bij mij thuis, waarna ik de tekening mooi op maat kan maken en je, eenmaal afgerond, in 1x een mooi geheel weer mee naar huis kunt nemen.
 
Ook voor een ik-je/wij-tje heb ik de namen en zoveel mogelijk leuke, grappige, omschrijvende, ontroerende, hartverwarmende woorden nodig en uiteraard ook 1 of meerdere foto’s zodat ik een goed beeld kan vormen van de persoon/personen waar het om draait. Het liefst foto’s zonder zonnebril of hoed, oogkleur zichtbaar(of omschreven) en details zoals sproeten, moeder lek, rimpeltjes e.d. zo goed mogelijk zichtbaar om het geheel zo sprekend mogelijk te laten lijken.
 
werkwijze-kaarten-personaliseren-gepersonaliseerd
Bestaande kaarten kunnen ook gepersonaliseerd worden, hier zit ook een kleine meerprijs aan vast en kunnen per minimaal 10stuks worden afgenomen. Kosten zijn afhankelijk van het type kaart en het aantal. Mail gerust voor meer info!
Ook de afname van 100% gepersonaliseerde kaarten is minimaal 10stuks. 
Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie.
Ik hoop dat we samen gauw iets tofs gaan maken!🤩
Liefs-laura-werkwijze-illustraties-door-laura

Volg Illustraties door Laura op social media

Raak geïnspireerd en blijf op de hoogte van leuke ontwikkelingen!

@illustratiesdoorlaura

handgemaakt-gepersonaliseerd-illustraties-door-laura

100% handgemaakt

Met veel liefde en aandacht

uniek-ontwerp-naar-wens-gemaakt-illustratiesdoorlaura

Uniek ontwerp

Speciaal naar wens gemaakt

uniek-cadeau-illustratiesdoorlaura

Leuk om cadeau te geven

Origineel, uniek en persoonlijk

Logo_Illustraties_door_Laura

Vrolijke ‘feelgood’-illustraties!
Voor iedereen een persoonlijk cadeau!

Contact

Wil je mij volgen?